AW Beauty visagie, haar en nagelstyling opleidingen

In onze Beauty School leer je op een professionele manier jou toekomstige werk in de Beauty Branche. Onze opleidingen visagie, nagelstyling en hairstyling worden gegeven door vakbekwame docenten met jarenlange ervaring. Zij willen jou graag alle kneepjes van een professionele visagiste, nagelstyliste en hairstyliste leren. Hun passie voor het vak met jou delen.

Ben jij op zoek naar een school die opleidingen aanbiedt in de beauty branche, met persoonlijke en professionele groei kansen in de wereld van beauty? Wij weten heel goed hoe belangrijk een gedegen opleiding is en om dat te realiseren. Het bereiken van je persoonlijke doelen is bij elk persoon anders. Daarom bieden wij een breed scala aan van diverse carrière mogelijkheden in de Beauty Branche. Je doet je carrière niet aan het toeval overlaten voor een goede koers tot succes. Kies een opleiding die bij jou past voor een schitterende toekomst. Onze les locatie is gelegen in Almere Buiten en is modern en hygiënisch ingericht. Het is belangrijk om je prettig te voelen in een omgeving die gezelligheid en openheid uitstraalt. Wij staan er garant voor dat iedereen die bij ons les volgt zich thuis voelt.  

Je kiest een opleiding wat het begin is van een mooie carrière. Dat het doel van AW Beauty School

Belastingvoordeel door studiekosten

Je kunt kosten voor een opleiding die aansluit bij je beroep of toekomstige beroep aftrekken van de belasting. Dit heet scholingsaftrek. Ben je beniewd naar je belastingvoordeel op basis van je studiekosten?

Samenwerking UWV

AW Beauty is  een landelijke samenwerking aangegaan met het UWV met betrekking tot de re-integratiebevorderende taak in het kader van de uitvoering van scholing en/of functiegerichte vaardigheidstrainingen. Dit kunnen dus de vakgerichte opleidingen als ook functiegerichte vaardigheidstrainingen zijn. Mocht je in aanmerking willen komen vraag dan in eerste instantie bij het UWV naar jouw mogelijkheden.

Erkend door het  CRKBO

Wij zijn tevens  geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs, dus erkend door het CRKBO. Dit betekent dat onze school alle noodzakelijke opleiding – middelen en procedures kan voorleggen, om een iedere cursist een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen. Jij bent hierdoor altijd verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen.         

De certificatie kregen wij door een grondige audit. Cursusmateriaal, administratie en docenten, hebben de audit positief doorstaan. Om de 4 jaar wordt deze audit herhaalt zodat de kwaliteit steeds behouden blijft en je er zeker van kan zijn dat jij een professionele opleiding volgt.             

Je kiest een opleiding wat het begin is van een   mooie carrière, dat is het doel van AW Beauty school. Kijk voor de registratie op http://www.crkbo.nl/RegisterInstellingen