AW Beauty Nieuws

Nagelstyling opleidingen met Gelish PolyGel

Wij gaan beginnen met het geven van opleidingen met de Gelish PolyGel. Dit is het nieuwste product voor professionele nagelstylistes.

Waarom? Gelish PolyGel is een handige alles -in - één formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte kunst nagels creëert. Ben jij een professional en wil je alleen het allerbeste voor je klanten? Dan is Gelish PolyGel hét perfecte product voor jou!

Alles-in-één formule. Met PolyGel ben je verzekerd van volledige controle. PolyGel werkt eenvoudig: geen geknoei met uitlopen, je hoeft niets te mengen en je bepaalt je eigen tempo, want je hardt PolyGel uit wanneer jij wilt!

PolyGel is lichter: wel 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan traditionele hard gels.

PolyGel is ook sterker dan hard gels en flexibeler dan acryl producten, zonder lifting of loslaten.

Bovendien is het product geheel geurvrij. Denk je dat dit alle voordelen zijn? Nee!

PolyGel is verpakt in een handige tube, waardoor je precies de juiste hoeveelheid gebruikt en geen verspilling hebt. Dit zorgt voor een perfecte verwerking, knijpen, afsnijden en aanbrengen: perfecte nagels in 3 eenvoudige stappen!

Lichtste product ooit, sterker, en eenvoudiger aan te brengen.

Wij zijn om.....nu jij nog.


Opleiding Make-up Artist (MUA)

 • Kies je eigen startdatum
 • ochtend of avond lessen
 • maximaal 6 leerlingen
 • geen verplicht make-up pakket nodig
 • diploma garantie
 • kortingskaarten van M.A.C Costmetics, Make-up Studio en Boozyshop

Heb je een passie voor make-up dan ben je met de beroepsopleiding Visagie van 30 lessen goed op weg dit verder te ontwikkelen. Je voorziet andere mensen van een perfecte make-up aangepast aan persoon, stijl en persoonlijkheid. Er is op dit moment heel veel vraag naar mensen die een beroepsopleiding hebben gevolgd. Bijvoorbeeld in de mode en muziek industrie, bij cosmetica bedrijven of reclame bureau's, bij fotografen en bruidjes, bedrijfsevents of film en tv producties. Tijdens deze opleiding krijg je ook 2 lessen haarstyling zodat je kunt kijken of het ook wat voor jou is om de opleiding haarstylist te volgen. Iets wat in deze sector bijna een basisvereiste is geworden. Meer..........


 


Opleiding Basis Visagist

 • kies je eigen startdatum
 • ochtend of avond
 • maximaal 6 leerlingen
 • geen verplicht make-up pakket nodig
 • certificaat
 • kortingskaarten van M.A.C Cosmetics,  Make-up Studio en Boozyshop

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in make-up en hier de  technieken van wil leren. Maar ook bijvoorbeeld kappers,  schoonheidsspecialisten, of diegenen die werkzaam zijn in de cosmeticabranche.  Fotografen en modellen kunnen deze opleiding volgen zodat zij zelf de visagie  kunnen toepassen bij eenvoudige fotoshoots. Indien gewenst kun je hierna  instromen bij de Make-up Artist opleiding. Meer.......


M.A.C Cosmetics

Speciaal voor de studenten van AW Beauty School zijn wij met MAC  Cosmetics al twee jaar een samenwerking aangegaan, dat jij een kit mag aanschaffen met de producten  en tools van MAC Cosmetics, en tevens mag aanvullen met je Pro Student card van 20% korting.                

 Op deze speciaal voor AW Beauty School samengestelde kit ontvang  jij 40% korting.

Jij kunt je dus onderscheiden en als professional aan het  werk gaan als Make-up Artist in the world of Beauty.               

Zolang jij student bent  bij AW Beauty School ben jij MAC pro Student en  is een membership niet compleet zonder een  PRO Student card van 20% korting op het MAC   Cosmetics assortiment.  Jij kunt dat met  korting je kit aanvullen met nog meer geweldige producten.

Maar AW Beauty School heeft nog meer voor  jou als student van de Allround Visagie  opleiding! Jij mag tijdens de opleiding een MAC StudentLAB bij wonen in de MAC  store te Amsterdam. Wauw!!! Tijdens deze exclusive behind the scenes  uitnodiging van MAC Cosmetics gaat een Make-up Artist van MAC  Cosmetics jou wat meer inside information  vertellen about zijn carrière als MUA bij MAC. Je krijgt productinformatie van  het assortiment van MAC Cosmetics.  De  nieuwste trends worden besproken en deze worden natuurlijk gedemonstreerd.  Yeah! Hoe exclusieve is dit! Omdat dit zo  geweldig is mag  jij deze dag met je MAC  Pro Student pas maar liefst voor 30% korting shoppen!               

We zijn nog niet klaar! Er ligt nog een present voor jou  klaar. Jij kan na volgen van de Allround Visagie opleiding worden uitgekozen  door AW Beauty om bij MAC Cosmetics een MAC Pro Masterclass te volgen! Wauwww!  Jij mag dan zelf jou professionaliteit gaan laten zien en word natuurlijk  uitgedaagd om nog meer van jou creativiteit te tonen! Het is natuurlijk alleen  voor studenten die de opleiding positief hebben afgerond en hebben aangetoond  dat zij als professional aan het werk willen in de world of Beauty.             

Welcome in my world of AW Beauty School.