Allround nagelstyling opleiding

Jij wil alles leren op het gebied van nagelstyling?

Dan is deze allround opleiding nagelstyling perfect voor jou. Je kan na het volgen van deze 10 daagse opleiding bijna alles aanbieden in jou nagelsalon, zoals acrylnagels, PolyGel nagels, spa manicure en pedicure, nail-art en shellac.  Wanneer je als nagelstyliste gaan werken aan de handen van mensen dan is het belangrijk dat je goed weet wat je doet, waarom je het doet en het op de juiste wijze blijft doen. Om op een verantwoorde manier te stileren gaan we uit van de volgende punten.

  • Een klant wil graag een set nagels die tenminste 3 weken blijft zitten
  • Een klant wil graag dat het er mooi uitziet
  • Een klant wil graag dat de natuurlijke nagel intact blijft

Daarom is het belangrijk als jij als professionele nagelstyliste je salon wil openen je werkt met een goed merk, je verantwoordelijkheid kent, en dat de klant zijn/haar verantwoordelijkheid kent voor de omgang van de kunstnagels. Dat je goede kennis hebt van de producten en de werkwijze, kennis hebt van de natuurlijke nagel, je laat bijscholen en niet geheel onbelangrijk kan communiceren met de klant.

Wat is jou doelgroep als nagelstyliste?

Stel jezelf eerst deze vraag? Wil jij ook dat de klant plezier heeft van haar nagels en om de 3 weken terugkomt voor een nabehandeling?  Kies voor de professionele allround opleiding nagelstyling. Tijdens deze opleiding zullen alle facetten van nagelstyling aan bod komen. Na het volgen van deze opleiding kun je op een professionele manier kunstnagels aanbrengen bij verschillende modellen. Tijdens de opleiding werk je met uiteenlopende producten en materialen, hiermee weet je precies op een hygiënische manier de juiste kunstnagels aan te brengen.

Duur allround nagelstyling opleiding:

  • 10 dagen of
  • 20 ochtenden

Aantal:

  • 20 lessen van 3 uur in 10 dagen of 20 ochtenden

Lestijden:

  • maandag van 09:30 tot 12:30 uur (VOL) nieuwe startdatum 17 augustus 2020 (er zijn al inschrijvingen)
  • donderdag van 09:00 tot 15:00 uur

Theorie - praktijk: 10% - 90%

Startdata allround nagelstyling opleiding:

  • elke maandag
  • elke donderdag

Lesgeld opleiding: € 1000,-

Het lesgeld is inclusief inschrijfgeld, examen, certificering op PolyGel.nl, diploma, certificaat spa manicure en pedicure certificaat nail-art en shellac.  

 

Allround nagelstyling pakketKlik op de afbeelding om allround pakketlijst te downloaden


Klik op de afbeelding om het leerplan en de lesinhoud te downloaden.


 

Inschrijfformulier Nagelstyling

Klik hier om het inschrijfformulier te openen