Nagelstyliste opleidingen


Wil jij ook Nagelstyliste worden met Gelish PolyGel?

Het is geen acryl, geen harde gel, het is Gelish PolyGel! Gelish PolyGel combineert het beste van beide in een revolutionair alles-in-één systeem dat veel beter en vernieuwender is. Jaren in ontwikkeling en uitgebreid salon getest; gebruikers zijn het erover eens dat je door het gebruik van  Gelish  PolyGel sterke, flexibele, en lichte kunstnagels kan aanbrengen met een product dat reukloos is en zonder stof in de lucht.  

Je kent Gelish misschien haar Soak-Off Gel Polish, maar Gelish is veel meer dan dat! Gelish is onderdeel van Hand & Nail Harmony, net als Gelish Hard Gel, Gelish Polygel, Prohesion Acryl, etc. Ook Morgan Taylor Nail Lacquer valt onder deze moederorganisatie. Een prachtige toevoeging aan je salon – voor bijvoorbeeld bijverkoop – omdat de meeste kleuren van Morgan Taylor een exacte match zijn met Gelish kleuren!

Gelish Poly Gel is een alles in één formule voor de perfecte werkconsistentie. Geen monomeer, geen menging, geen verhoudingen. Met de geurloze formule kun je zo snel of zo lang werken als je wil, zonder dat het in de zijwallen loopt of binnen 3 minuten uithardt terwijl je het aanbrengt. 

Met buisafgifte kun je precies datgene gebruiken wat je nodig hebt en geen product verspild. De unieke stopverfachtige viscositeit zorgt voor gladde, vlekkeloze nagels in zelfs cover kleuren. De formulering van PolyGel combineert acrylpoeder voor sterkte in een gelbasis met foto-initiators die bewerkbaarheid bieden zonder de onaangename geur van monomeren. En de zwaardere lucht TriPolymer vullingen zijn 30% zwaarder dan acryl en harde gelvijlsel, wat betekent dat ze op de tafel vallen voor vrijwel geen stof in de lucht.

AW Beauty School staat bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist. Op deze manier wordt de kwaliteit in het lesgeven gewaarborgd. Onze motto “Kennis=Kwaliteit” is voor ons zeer belangrijk. Wij willen graag onze kennis aan jou doorgeven. 

Als nagelstyliste wil je getraind en begeleid worden door specialisten. Onze vakspecialisten hebben al meer dan 15 jaar kennis opgebouwd in de Nagelbranche. Wij bieden praktijkgerichte lessen waarbij theoretisch vakkennis uitgebreid aan bod komt. Door het aanbieden van professionele opleidingen in kleine groepen krijgt iedereen een optimale kans om het geleerde zo snel mogelijk te beheersen, en in praktijk toe te passen.Vakbekwame nagelstylistes hebben altijd kans op werk.

Het is een vrij beroep dat iedereen kan uitoefenen en juist daarom is het belangrijk om jezelf te onderscheiden en te kiezen voor een professionele opleiding die staat voor het overdragen van kennis = kwaliteit.