Basis visagie opleiding

Voor wie is deze basis visagie opleiding

Deze praktijk gerichte basis visagie opleiding van 10 lessen is voor jou die geïnteresseerd is in make-up en hier meer de technieken van het aanbrengen wil leren. Voor jou die heel graag wil weten hoe je een eenvoudige make-up aanbrengt. Voor jou die toch een keer die look van YouTube wil nadoen. Voor jou die het gewoon leuk vindt om te leren hoe je verschillende looks kan aanbrengen. En natuurlijk voor iedereen die het gewoon leuk vindt om mensen blijer te maken door ze nog mooier te maken dmv het aanbrengen van make-up.

Maar ook bijvoorbeeld voor kappers, schoonheidsspecialisten, of diegenen die werkzaam zijn in de cosmeticabranche. Fotografen en modellen kunnen deze opleiding volgen zodat zij zelf de visagie kunnen toepassen bij eenvoudige fotoshoots. Indien gewenst kun je hierna instromen naar de vak opleiding visagist (MUA).

Duur vakopleiding visagie:  3 maanden 1 ochtend in de week

Aantal: 10 lessen van 3 uur

Lestijden: 10:00 tot 13:00 uur of 13:30 tot 16:30

Voor wie: voor iedereen die geinteresseerd is in make-up

Theorie - praktijk: 10% - 90%

Startdata basis visagie opleiding:

  • maandag 26 augustus 2019 (ochtend)
  • dinsdag 3 september 2019 (ochtend)
  • woensdag 27 augustus 2019 (ochtend)

Lesgeld vakopleiding visagie: € 500,-

Het lesgeld is inclusief inschrijfgeld, gebruik van extra producten, en certificaat basis visagie


Maak een keuze uit de volgende lespakketten:

  • BoozyShop make-up pakket € 300,-
  • Make-up Studio make-up pakket  € 600,-
  • MAC Cosmetics make-up pakket tas € 1300,-

De inhoud van de pakketten kan je opvragen via ons contactformulier. De pakketten zijn inclusief een Visavi lesboek en een digitale leeromgeving. Van elke fotoshoot digitale foto's voor je portfolio. Wij geven exclusief meer dan 30% korting op onze lespakketten.

Het is de bedoeling dat je elke les een model meeneemt om je make-up technieken te oefenen. Wij hebben voor jou een gratis modellengroep waar jij een oproep kan plaatsen indien je geen model kan vinden voor de les.

Tevens is het mogelijk om met diverse fotografen te gaan samenwerken, opdrachten van modeshows geven wij graag aan jou zodat je ook kan ervaren hoe het is om achter de schermen te werken. Dit moet je zien als een stage voor je opleiding. Soms zijn deze opdrachten betaald maar soms ook niet. Je ontvangt dan de foto's dit noemen we een TFP opdracht oftewel Time For Portfolio.

Voordelen voor jou als student:

  • kortingkaarten van MAC Cosmetics, Make-up Studio en BoozyShop
  • certificaat garantie
  • Kleine groepen max. 6 studenten
  • Gratis modellengroep
lesrooster basis visagieKlik op de foto voor het downloaden van het lesrooster