Visagie, Nagelstyling en Haarstyling opleidingen 

De Beauty School is opgericht in 2007 waarbij ik daarvoor tien  jaar in de branche heb gewerkt.   AW Beauty zal opnieuw staan voor kwaliteit,   lesgeven in kleine groepen en persoonlijk aandacht.  Vele visagistes en nagelstylistes gingen jou al voor.

Hoewel wij een onafhankelijke school zijn wordt er  gewerkt met toonaangevende merken zoals voor de nagelstyling CND en voor de visagie MAC, Make-Up Studio en Boozy Shop. 

De Beauty industrie is de laatste jaren veranderd  en sterk ontwikkeld en biedt daardoor voor de cursist nog meer mogelijkheden te  gaan werken in de deze branche,  wij kunnen je daarbij helpen.         

We helpen je  graag je creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen.  Misschien wil je een eigen nagelsalon beginnen of als make-up artist in een store werken, of wil je een eigen bruidssalon starten.  Er zijn heel veel mogelijkheden om als visagist of nagelstylist je beroep uit te oefenen,           

De basis visagie en make-up artist opleidingen zijn zowel overdag als ’s avonds te volgen. Bij de nagelstyling opleidingen is  het tevens mogelijk om op verschillende momenten in te stromen.

samenwerking UWV

AW Beauty is  een landelijke samenwerking aangegaan met het UWV met betrekking tot de re-integratiebevorderende taak in het kader van de uitvoering van scholing en/of functiegerichte vaardigheidstrainingen. Dit kunnen dus de vakgerichte opleidingen als ook functiegerichte vaardigheidstrainingen zijn. Mocht je in aanmerking willen komen vraag dan in eerste instantie bij het UWV naar jouw mogelijkheden.

erkend door het  CRKBO

Wij zijn tevens  geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs, dus erkend door het CRKBO. Dit betekent dat onze school alle noodzakelijke opleiding – middelen en procedures kan voorleggen, om een iedere cursist een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen. Jij bent hierdoor altijd verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen.         

De certificatie kregen wij door een grondige audit. Cursusmateriaal, administratie en docenten, hebben de audit positief doorstaan. Om de 4 jaar wordt deze audit herhaalt zodat de kwaliteit steeds behouden blijft en je er zeker van kan zijn dat jij een professionele opleiding volgt.             

Je kiest een opleiding wat het begin is van een   mooie carrière, dat is het doel van AW Beauty school. Kijk voor de registratie op http://www.crkbo.nl/RegisterInstellingen