Beauty workshops en opleidingen | AW Beauty School

De Beauty School is opgericht in 2007 waarbij ik daarvoor tien  jaar in de branche heb gewerkt. AW Beauty zal opnieuw staan voor kwaliteit,   lesgeven in kleine groepen en persoonlijk aandacht.             

Hoewel AW Beauty een onafhankelijk school is wordt er  gewerkt met toonaangevende merken zoals voor de nagelstyling CND en voor de visagie MAC, Make-Up Studio en Boozy Shop.  De Beauty industrie is de laatste jaren veranderd  en sterk ontwikkeld en biedt daardoor voor de cursist nog meer mogelijkheden te  gaan werken in de Beauty branche, AW Beauty kan je daarbij helpen.             

We helpen je  graag je creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen.             

AW Beauty heeft opleidingen zowel overdag als ’s avonds waarbij  het mogelijk is op verschillende momenten in te stromen.             

Welkom bij AW Beauty en  laat je inspireren door de mogelijkheden in de Beauty branche.

AW Beauty School is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs, dus erkend door het CRKBO. Dit betekent dat onze school alle noodzakelijke opleiding – middelen en procedures kan voorleggen, om een iedere cursist een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen. Jij bent hierdoor altijd verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen.         

De certificatie kregen wij door een grondige audit. Cursusmateriaal, administratie en docenten, hebben de audit positief doorstaan. Om de 4 jaar wordt deze audit herhaalt zodat de kwaliteit steeds behouden blijft en je er zeker van kan zijn dat jij een professionele opleiding volgt.             

Je kiest een opleiding wat het begin is van een   mooie carrière, dat is het doel van AWBeauty school. Kijk voor de registratie op http://www.crkbo.nl/RegisterInstellingen