AW Beauty Nieuws

 

Visavi lesboek.

Doe je een opleiding Visagie of ga je deze binnenkort starten dan kun je het complete Visagie lesboek bestellen op de website Visavi. Je krijgt dan het boek Visagie en een online jaarlicentie voor e-learning. Tegen betaling van € 84,00 inclusief BTW en verzendkosten is deze complete set van jou.

 


Opleiding Basis Visagist.

  • 6 januari 2019 zondagochtend 10:00 - 13:00
  • 8 januari 2019 dinsdagavond 19:00 - 22:00
  • 9 januari 2019 woensdagochtend 10:00 - 13:00

Deze  opleiding is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in make-up en hier de  technieken van wil leren. Maar ook bijvoorbeeld kappers,  schoonheidsspecialisten, of diegenen die werkzaam zijn in de cosmeticabranche.  Fotografen en modellen kunnen deze opleiding volgen zodat zij zelf de visagie  kunnen toepassen bij eenvoudige fotoshoots. Indien gewenst kun je hierna  instromen bij de Make-up Artist opleiding. Meer.......

Opleiding Make-up Artist

  • 6 januari 2019 zondagochtend 10:00 - 13:00
  • 8 januari 2019 dinsdagavond 19:00 - 22:00
  • 9 januari 2019 woensdagochtend 10:00 - 13:00

Heb je een passie voor make-up dan ben je met de beroepsopleiding Visagie van 30 lessen goed op weg dit verder te ontwikkelen. Je voorziet andere mensen van een perfecte make-up aangepast aan persoon, stijl en persoonlijkheid. Er is op dit moment heel veel vraag naar mensen die een beroepsopleiding hebben gevolgd. Bijvoorbeeld in de mode en muziek industrie, bij cosmetica bedrijven of reclame bureau's, bij fotografen en bruidjes, bedrijfsevents of film en tv producties. Tijdens deze opleiding krijg je ook 2 lessen haarstyling zodat je kunt kijken of het ook wat voor jou is om de opleiding haarstylist te volgen. Iets wat in deze sector bijna een basisvereiste is geworden. Meer..........


Samenwerking met Beautypartner

Beautypartner is onder andere een uitzendbureau voor verschillende merken in de cosmetica. Denk aan Rituals, Dior, Chanel, Marc Jacobs, maar ook merken zoals L’Oréal en Maybelline enzovoorts! De opdrachtgevers vragen Beauty Advisors aan voor allerlei verschillende opdrachten.

Dit kan ondersteunend aan lanceringen zijn, vaste teams ondersteunen of allerlei andersoortige opdrachten die make-up, parfum en skincare gerelateerd zijn.

Onze opdrachten vinden plaats in de verschillende lagen van de cosmeticabranche, namelijk Kruidvat, Etos, IPXL, Douglas en alle Bijenkorf Filialen.

Voorafgaand aan de opdrachten wordt er een briefing verstuurd of een training georganiseerd. In combinatie met de beschikbaarheid van de visagisten nodigen wij hen uit op de training. Dit is een erg mooie manier om getraind te worden voor verschillende merken en deze toe te voegen aan de Cv’s en op te vallen binnen de cosmeticawereld. Als studenten geïnteresseerd zijn mogen zij een CV sturen met kleine motivatie. Door middel van een telefonische intake leren wij hen beter kennen en zij ons ook, als er een match is worden ze uitgenodigd voor een First Day Training samen met alle nieuwe sollicitanten en worden ze helemaal voorbereid op de eerste werkdag dit in combinatie met een stukje salestraining is het een erg leerzame dag! Verder werken wij met een app, zodra visagisten zijn aangenomen, is het de bedoeling dat de beschikbaarheid wordt in gevuld in een app. Op die manier plannen wij kandidaten in. Hoe meer beschikbaar, hoe meer leuke opdrachten en hoe meer je gezien wordt in deze wereld natuurlijk.


MAC Cosmetics.

 Speciaal voor de studenten van AW Beauty School zijn wij met MAC  Cosmetics al twee jaar een samenwerking aangegaan, dat jij een kit mag aanschaffen met de producten  en tools van MAC Cosmetics, en tevens mag aanvullen met je Pro Student card van 20% korting.                

 Op deze speciaal voor AW Beauty School samengestelde kit ontvang  jij 40% korting.

Jij kunt je dus onderscheiden en als professional aan het  werk gaan als Make-up Artist in the world of Beauty.               

Zolang jij student bent  bij AW Beauty School ben jij MAC pro Student en  is een membership niet compleet zonder een  PRO Student card van 20% korting op het MAC   Cosmetics assortiment.  Jij kunt dat met  korting je kit aanvullen met nog meer geweldige producten.

Maar AW Beauty School heeft nog meer voor  jou als student van de Allround Visagie  opleiding! Jij mag tijdens de opleiding een MAC StudentLAB bij wonen in de MAC  store te Amsterdam. Wauw!!! Tijdens deze exclusive behind the scenes  uitnodiging van MAC Cosmetics gaat een Make-up Artist van MAC  Cosmetics jou wat meer inside information  vertellen about zijn carrière als MUA bij MAC. Je krijgt productinformatie van  het assortiment van MAC Cosmetics.  De  nieuwste trends worden besproken en deze worden natuurlijk gedemonstreerd.  Yeah! Hoe exclusieve is dit! Omdat dit zo  geweldig is mag  jij deze dag met je MAC  Pro Student pas maar liefst voor 30% korting shoppen!               

We zijn nog niet klaar! Er ligt nog een present voor jou   klaar. Jij kan na volgen van de Allround Visagie opleiding worden uitgekozen  door AW Beauty om bij MAC Cosmetics een MAC Pro Masterclass te volgen! Wauwww!  Jij mag dan zelf jou professionaliteit gaan laten zien en word natuurlijk  uitgedaagd om nog meer van jou creativiteit te tonen! Het is natuurlijk alleen  voor studenten die de opleiding positief hebben afgerond en hebben aangetoond  dat zij als professional aan het werk willen in de world of Beauty.             

Welcome in my world of AW Beauty School.


 


UWV.

AWBeauty is een landelijke samenwerking aangegaan met het UWV met betrekking tot de re-integratiebevorderende taak in het kader van de uitvoering van scholing en/of functiegerichte vaardigheidstrainingen. Dit kunnen dus de vakgerichte opleidingen als ook functiegerichte vaardigheidstrainingen zijn. Mocht je in aanmerking willen komen vraag dan in eerste instantie bij het UWV naar jouw mogelijkheden.