Haarstyling opleidingen

Deze haarstyling opleidingen heeft tot doel je te leren hoe je je haar tot een kapsel kan creëren wat bepalend is voor het totaalplaatje van de complete beauty look. De opleiding wordt aanbevolen voor make-upartiesten  die vaardigheden in haarstijlen nodig hebben als aanvulling op je beroep. Hoe meer diensten je kan aanbieden, hoe meer klanten je kan aantrekken.  Maar natuurlijk ook als je wil leren hoe je verschillende looks met haar kan creëren.

Om de basis opleiding haarstyling te volgen heb je geen vooropleiding nodig, wil je de gevorderde opleiding volgend dan heb je wel enige kennis nodig van de haarstyling technieken. 

Leer veelzijdige kennis en technische expertise in de unieke styling behoeften en zie hoe je prachtige creatieve mogelijkheden met  het haar kan maken, leer jou styling vaardigheden. Je oefent zowel op oefenhoofden als op echt haar.

Een complete set is vereist om deel te nemen aan de cursus. De stylingtools die je mee moet nemen naar de lessen zijn: een professionele föhn met diffuser, stijltang, en krultang. Het is ook mogelijk om een lespakket via de school te kopen.