Visagie opleidingen

Droom je ervan om visagist te worden? Bij AW Beauty kan je verschillende visagie opleidingen volgen, zoals workshops, basis visagie of een vakopleiding visagie,  maar  je kan jezelf ook specialiseren in de bruidsmake-up of fashion make-up.

Onze Visagie-opleidingen bieden je een uitgebreide scholing en gaan dieper in op de verschillende aspecten van de make-upwereld.

Ben jij creatief en wil je dat tot uiting brengen in de make-up dan hebben wij voor jou de juiste opleiding of cursus.  Kijken kijken en nog eens kijken. Daar draait het om bij het aanbrengen van make-up. Kijken naar kleuren en gezichtsvormen, kijken naar de persoon wat is mooi en wat is minder mooi. Waar zou jij het accent op leggen om deze persoon nog meer te laten stralen.

Wil jij visagist worden dan heb je waarschijnlijk al een passie voor make-up. Je hebt misschien al veel geëxperimenteerd met make-up, maar wil nu ook het belang van make-up gaan inzien.

Ieder mens is mooi en iedereen heeft iets bijzonders. Elk mens is immers anders. Als visagist heb je als doel om al het mooie nog meer te laten zien. Door middel van de verschillende make-up technieken kan jij mensen nog meer laten stralen. 

Weet je wat je wil leren? Dan helpen we je graag om de juiste visagie opleiding te kiezen. We kijken samen alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek en zoeken naar een opleiding of een workshop dat bij je past. Voor elke workshop en basis opleiding die je met succes beëindigt, krijg je een certificaat, voor de vak opleiding make-up artist moet je wel examen doen. Als je deze met een goed resultaat afrond ontvang je een erkend diploma.


  • Image00015
  • Image00009
  • Image00017
  • Image00016
  • Image00025
  • IMG_20140121_132424