Vakopleiding Visagie (MUA)

Wat leer je in deze vakopleiding visagie (MUA)

Je voorziet als visagist/make-up artist andere mensen van een perfecte make-up aangepast aan persoon, stijl en persoonlijkheid. We spelen hiervoor in op het gevoel van kleur en vorm, een gevoel dat we verder ontwikkelen tijdens de opleiding. Je leert kijken naar de verhoudingen bij personen en zoekt een antwoord op vragen zoals: hoe is hun gezichtsvorm, ver of dicht bij elkaar staande ogen, hoe zijn de lippen? Wat straalt de persoon uit? De lesinhoud gaat verder met eenvoudige dag make-up, feestmake-up en make-up voor fotoshoot's film en televisie. Je kunt deze opleiding combineren met de hairstylist opleiding. Tijdens deze opleiding krijg je ook een les hairstyling zodat je kunt kijken of het ook wat voor jou is om de opleiding hairstylist te volgen. Iets wat in deze sector bijna een basisvereiste is geworden.

Duur vakopleiding visagie: 5 maanden 1 ochtend per week

Aantal: 20 lessen van 3 uur

Lestijden: 9:30 tot 12:30 uur

Voor wie: voor iedereen die geinteresseerd is in make-up en professioneel visagist (MUA) wil worden

Theorie - praktijk: 10% - 90%

Startdata Vakopleiding visagie:

  • januari 2022

 

Lesgeld vakopleiding visagie: € 1000,- 

Het lesgeld is inclusief inschrijfgeld, gebruik van extra producten, 3 fotoshoots, en diploma vakopleiding visagie


Maak een keuze uit de volgende lespakketten:

  • BoozyShop make-up pakket € 300,-
  • Make-up Studio make-up pakket  € 600,-
  • MAC Cosmetics make-up pakket tas € 1300,-
  • Visavie lesboek € 90,- (niet verplicht)

De inhoud van de pakketten kan je opvragen via ons contactformulier. De pakketten zijn exclusief een Visavi lesboek en een digitale leeromgeving. Van elke fotoshoot 4 digitale foto's voor je portfolio. Wij geven speciaal voor onze leerlingen meer dan 30% korting op onze lespakketten.

Het is de bedoeling dat je elke les een model meeneemt om je make-up technieken te oefenen. Wij hebben voor jou een gratis modellengroep waar jij een oproep kan plaatsen indien je geen model kan vinden voor de les.

Tevens is het mogelijk om met diverse fotografen te gaan samenwerken, opdrachten van modeshows geven wij graag aan jou zodat je ook kan ervaren hoe het is om achter de schermen te werken. Dit moet je zien als een stage voor je opleiding. Soms zijn deze opdrachten betaald maar soms ook niet. Je ontvangt dan de foto's dit noemen we een TFP opdracht oftewel Time For Portfolio.

Voordelen voor jou als student:

  • kortingkaarten van MAC Cosmetics, Make-up Studio en BoozyShop
  • Masterclasses MAC Cosmetics
  • Diploma garantie
  • Kleine groepen max. 6 studenten
  • Gratis modellengroep
lesrooster vakopleiding visagieklik op de foto voor het downloaden van het lesrooster